Follow us on Twitter

Üye Paneli

frodo.jpg42 yaşındaki güvenlik memuru Steve Tugler köpeği Frodo'yu bilinçsiz bir şekilde yerde yatarken buldu...

Frodo'nun siyah renkli labrador arkadaşı Patch, oyun oynarken dişlerini Frodo'nun tasmasına takmış ve kurtaramamıştı. Frodo nefes almıyordu. Steve bıçak ile Frodo'nun sıkışan tasmasını kestiğinde Frodo baygın bir şekilde yatıyordu. Steve Frodonun sıkışan dilini çıkardı, parmakları ile Frodo'nun burun deliklerini kaparken avucuyla elini bir koni şekline getirip Frodo'nun ağzına dayadı. Steve 3 sefer Frodo'nun ağzına hava üfledi ve Frodo nefes almaya başladı. Steve, 2 yaşındaki Frodo'yu hemen en yakın veterinere götürerek tedavisini tamamladı ve Frodo 2 hafta sonra görevine geri döndü.

South Littleton hapisanesinde gardiyan olarak çalışan Steve yaşadığı olayı şöyle anlatıyor:

"Bahçeden bir gürültü geldi. Patch Frodo'yu yerde sürüklüyordu. Patch'in dişlerinin Frodo'nun tasmasına takılı olduğunu, onu çekiştirdiğini ve Frodo'nun nefes almasını engellediğini farkettim. Frodo'nun dilini ağzından çıkardım, ellerimi koni şekline getirdim ve serçe parmağımla burun deliklerini kapadım. Elimle yaptığım koniye 3 sefer nefes verdim ve Frodo'nun göğüs kafesinin hareklendiğini farkettim. 8-9 sefer Frodoyu havaya atıp göğüs kafesinin ellerimin üzerine düşmesini sağladım. Artık daha güçlü nefes alıyordu."

"Frodo'yu veterinere götürdüğümüzde nefes borusunda ezilme ve atardamarda zedelenme teşhisi kondu. 2 hafta işten uzak kaldı. İşe dönüşünün ilk haftasında hapisanede uyuşturucu bularak işine geri dönüşünü kanıtladı."

Steve sözlerini şöyle sürdürdü: "Hoş bir iş değildi. Frodo'nun ağzı berbat kokuyor. Ama bu durum onun hayatını kurtardı. Böyle bir durumla karşılaşsam yine aynı şeyi yapardım.

frodo-1.jpg

Kaynak: The Sun, John Kay, 10 Eylül 2007

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.

busy