"Saddam'ın Askerleri Kara Güneş’ adlı filmin çekimleri sırasında, bir at kamyonetin arkasına bağlanıp sürüklendi. Sürüklenen at öldü.
"Saddam'ın Askerleri Kara Güneş’ adlı filmin çekimleri sırasında, bir at kamyonetin arkasına bağlanıp sürüklendi. Sürüklenen at öldü.
Kaynak: medyatava Böyle bir vahşete akıl sır erdirmek mümkün değil, umuyoruz ki bu vahşet cezasız kalmayacak... Biz de kendi adımıza bu filme gitmiyoruz, çevremizide bu konuda bilgilendiriyoruz. Sanat bir canlının yaşama hakkını elinden almak değildir.
Favori olarak işaretleyin
Favorilerinize ekleyin
Bunu e-posta ile gönder
Okuma: 1327 Yorumlar (5)
![]() yazar GIZMA, Ağustos 22, 2008
Böylece Tugba özay in hayvanlara karsi ne kadar duyarli oldugunu görmüs olduk , tv de cikip benim cifligim var , hayvanlari seviyorum demekle olmuyormus , nede olsa reklam ,, cok yazik , böyle film cekiceklerse hic cekmesinler,
yazar Ester, Aralık 04, 2008
Boyle bir olayi ne duymak nede gormek isterdim aci olan sudurki bunu yapan insanlar ancak ya cok cani yada cahil olmali ama ben bu insanlara sogleyecek hicbir soz bulamiyorum yazik.................................
yazar PASHAA, Nisan 17, 2009
GANİ RÜZGAR ŞAVATA ÇIKIP TVDE NUTUK ATMAK KOLAY Bİ TV PROGRAMINDA BEN AT ÜSTÜNDE BÜYÜDÜM DİYORSUN PEKİ SENİ BUNCA YIL SIRTINDA HİÇ BIKMADAN TAŞIYAN DOSTUNA MÜKAFATIN BUMUYDU BENCE YAPILMAMASI GEREKEN Bİ OLAY VE ÇEKİLEN FİLME GİTMEMEK EN MANYIKLISI VE GİDENLERİDE ENGELLEMEK FİLM İZLEMEYE GİDİYORUZ VAHŞET DEĞİL
Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.
Newer news items:
Older news items:
|
Son İlanlar
Forum
Son Yorumlar
Kimler Online
| Online Üye Yok |
| Üye: 0 / Misafir: 127 |